100%NL Magazine Adventsweek FarmCamps
Delen

GESLOTEN: een FarmCamps boerderijvakantie in een luxe tent t.w.v. €300!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 3 dagen! Met vandaag kans op een boerderijvakantie van FarmCamps!

FarmCamps

Op zoek naar een unieke vakantie ervaring maar dan dichtbij huis? Ga dan op een boerderijvakantie! FarmCamps nodigt je uit voor een onvergetelijke tijd vol plezier op de boerderij, midden in de prachtige natuur van Nederland. Waarom zou je ver reizen als het avontuur in eigen land te vinden is?

FarmCamps biedt de perfecte ontsnapping uit de dagelijkse sleur, waar je samen met vrienden, familie of collega’s kunt genieten van het authentieke boerenleven. Beleef de vreugde van het meehelpen op de boerderij, het knuffelen met de dieren, en het ontdekken van de natuur. Kinderen zullen zich geen moment vervelen met de allerleukste activiteiten, terwijl de volwassenen genieten van het rustgevende ritme van het platteland.

100%NL Magazine FarmCamps

Boerderijvakantie in een luxe tent

In samenwerking met FarmCamps mogen wij een boerderijvakantie weggeven in een luxe tent, op een boerderij naar keuze! Deze boerderijvakantie is maar liefst €300 waard! De boerderijen van FarmCamps vind je van Friesland tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. Op welke boerderij zou jij graag willen genieten? Voor alle boerderijen neem je een kijkje op de website van FarmCamps!

100%NL Magazine FarmCamps

WIN!

Wil jij kans maken op een geweldige ervaring en een herinnering voor het leven? Dan is dit je kans! Vertel ons wie je mee zou willen nemen, laat je gegevens achter en maak kans!

Voorwaarden

  • De €300,- is inclusief tenthuur, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting.
  • Overige kosten waaronder handdoeken en extra activiteiten op de boerderij zijn niet inbegrepen bij het hierboven genoemde bedrag van €300,-
  • Te verzilveren voor 31 oktober 2024
  • De prijs is te boeken op basis van beschikbaarheid in seizoen 2024. Niet in te wisselen tijdens schoolvakanties. FarmCamps is geopend van eind maart tot eind oktober.
  • De minimale verblijfsduur is twee nachten.
  • Niet in combinatie met andere acties, promoties of kortingen te gebruiken.
  • De prijs is niet (deels) in te wisselen tegen contanten. Indien het totaalbedrag van de geboekte vakantie minder bedraagt dan €300,- komt het openstaande bedrag te vervallen.
  • De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan FarmCamps.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Delen