100%NL Magazine Vandaag Inside
Zie ook:
Delen

LEZEN: Wordt dít de opvolger van Johan, Wilfred en René?

Al jaren zijn zij samen op televisie te zien, maar er lijkt een einde aan hun gezamenlijke carrière te komen. Dit lijkt de geschikte opvolger te zijn...

Johan Derksen

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn dagelijks te zien op televisie. Door de jaren heen hebben zij heel wat programma’s gepresenteerd, zoals Voetbal International, Veronica Inside, Voetbal Inside en Vandaag Inside. De heren nemen geen blad voor de mond en uiten graag hun eigen mening. Dit leidt tot veel discussies en commotie.

Nadat Johan vorig jaar veel in het nieuws was door het ‘kaars-verhaal’, besloten hij en z’n collega’s te stoppen met presenteren. Na een aantal weken van de buis te zijn geweest, kwamen Johan, René en Wilfred terug.

Opvolger

Momenteel zijn de heren nog dagelijks te zien op televisie, maar hun contract verloopt over een flink aantal maanden. Dat betekent ook dat het einde van Vandaag Inside nadert.

Tina Nijkamp is voormalig SBS-zenderdirectrice en tegenwoordig kijkcijferexpert. Zij lijkt zeker te weten wie de opvolger van de heren wordt: Hélène Hendriks. ‘Er kan er maar één iemand zijn die de mannen van Vandaag Inside gaat opvolgen, als hun contract over 19 maanden afloopt..’ Met haar programma ‘De Oranjezondag’ scoort zij uitstekend en op vrijdagen is Hélène de vaste tafelgast in Vandaag Inside. Heel Nederland is gek op Hélène en daarom vindt Tina haar de perfecte vervanger.

Wij zouden het in ieder geval geweldig vinden als Hélène de heren opvolgt. Zij is zo’n leuke presentatrice en doet het zo goed!

Bron: Shownieuws en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Johan Derksen

LEZEN: Johan Derksen geeft gezondheidsupdate na operatie
LEZEN: Johan Derksen geeft gezondheidsupdate na operatie
Pijnlijke val voor Johan Derksen: 'Het leven is niet altijd even makkelijk'
Pijnlijke val voor Johan Derksen: ‘Het leven is niet altijd even makkelijk’
Lees alle artikelen over Johan Derksen