100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Monique Smit geniet van gezinsvakantie in Oostenrijk!

Dat Oostenrijk in de zomer net zo prachtig is als in de winter heeft Monique bewezen met al haar jaloersmakende foto’s! Monique geniet op dit moment van een heerlijke vakantie met haar gezin in Ried im Oberinntal.

Zoontjes Noah en Luca lijken ook enorm te genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft. Op de eerste video die Monique plaatst op Instagram zie je Noah enthousiast van een hoge duikplank afspringen zo op een gigantisch springkussen! “Hier gaat onze kleine tijger. Oh god… hij doet het gewoon ff.. mijn moeder hart!”

Vakantie in Oostenrijk is voor Monique geen vakantie zonder een heerlijke apfelstrudel! “Aan lijnen doen we nu even niet, anders is het geen vakantie toch?” En zo is het Monique! Monique gaat ’s winters graag skiën in Oostenrijk en ook in de zomer is ze er graag te vinden tot grote verbazing van haar volgers. “Grappig om te lezen dat zoveel van jullie nooit hadden gedacht dat Oostenrijk ook in de zomer zo mooi kan zijn.”

Monique vervolgt haar verhaal over haar vakantie “Het is hier echt prachtig en zeer kindvriendelijk. Zeker ideaal in deze tijd omdat je er zelf met de auto naartoe kunt rijden. Wij verbleven in Ried im Oberinntal in een super mooi Kinderhotel, achter het hotel ligt een prachtig meer met glijbanen en speeltuinen.”

Heerlijk zeg! Geniet er nog maar even van Monique.  🙂

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit