100%NL Magazine Hoogvliet

Buddy Vedder, Shelly Sterk en Nienke Plas beschilderen paaseieren bij Hoogvliet

Supermarkt Hoogvliet in Mijdrecht is Pasen begonnen met een bijzondere campagne inclusief BN'ers. Met de paascampagne wil de supermarkt iedereen inspireren om samen met familie, vrienden of buren leuke activiteiten te ondernemen.

‘Hollandse mEIsters-dag’

Gisteren vond in het Hoogvliet-filiaal in Mijdrecht de ‘Hollandse mEIsters-dag’ plaats die in het teken stond van samen zijn, ei-inspiratie en het goede doel. Kinderen tot 12 jaar uit Mijdrecht en omgeving konden hun schilderkunsten laten zien op paaseieren. “Pasen staat in het teken van samenzijn met vrienden en familie. Ik ben er trots op dat de locatie in Mijdrecht op 13 april het startschot is voor veel gezelligheid tijdens de paasdagen en inspiratie voor mEIsterwerken. Met onze campagne ‘Zó voor elkaar’ willen we onze klanten helpen een onvergetelijk paasfeest te vieren, maar ook inspireren voor een leuke gezamenlijke activiteit zoals het maken van kunstwerken op eieren. Want in iedereen zit een Hollandse mEIster verstopt”, aldus Henk Oosterveen, supermarktmanager Hoogvliet Mijdrecht.

BN’ers beschilderen paasei

Tijdens dit event schilderden ook presentator en acteur Buddy Vedder, YouTuber Nienke Plas en presentatrice Shelly Sterk hun eigen mEIsterwerk voor een donatie aan een door henzelf gekozen goed doel. Benieuwd naar hun kunstwerken? Alle kunstwerken zijn nog tot en met Pasen te bewonderen in het Hoogvliet filiaal in Mijdrecht.

Het goede doel

Na veel kritiek over en weer, is er toch een winnaar uit gekomen. Degene die het mooiste paasei had beschilderd was niemand minder dan Nienke Plas! Haar cheque is uitgegaan naar de organisatie Free a girl, een organisatie die een wereld nastreeft zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen.