100%NL Magazine Buddy Vedder
Zie ook:
Delen

Dít is de leuke zus van Buddy Vedder!

Buddy Vedder kennen we allemaal als die leuke en vrolijke acteur en jurylid van The Masked Singer. Dít is zijn leuke zus!

Buddy Vedder

In 2015 maakte Nederland kennis met Rover Dekker, een personage in GTST. Rover werd gespeeld door Buddy Vedder! Vanaf het moment dat Buddy op tv verscheen sloot Nederland hem in het hart.

Inmiddels ligt GTST alweer een paar jaar achter hem en heeft hij verschillende programma’s op zijn naam én spreekt hij veel stemmen in van films. Ook genieten we al een paar seizoenen van Buddy als jurylid tijdens het immens populaire programma ‘The Masked Singer’.

Vriendin

Tijdens zijn deelname aan Dance Dance Dance liet Buddy zijn oog vallen op de mooie danseres Ginny Pauw. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien vormen de twee een setje.

Ginny is een prachtige verschijning met een bos krullen waar menig vrouw jaloers op zal zijn! Ginny is professioneel danseres en choreograaf, zo is te zien op haar Instagram.

Foto’s van het gelukkige stel zie je hier!

Zus Eva

Maar Ginny is niet de enige vrouw in Buddy’s leven, hij heeft namelijk ook nog een hele leuke zus! Zij heet Eva en is net als Buddy een vrolijke noot, dat is te zien op de foto’s.

En wat blijkt? Buddy is niet de enige in het gezin Vedder met talent, want zus Eva tennist op topniveau!

Dat Buddy en Eva een hele goede band hebben zien we op de foto’s.

Beeld: RTL Beeldbank, Bron: Instagram

Delen

Meer over Buddy Vedder

LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Lees alle artikelen over Buddy Vedder