100%NL Magazine Buddy Vedder
Zie ook:
Delen

Dít is de bloedmooie vriendin van Buddy Vedder!

Miljoenen mensen zien iedere week Buddy Vedder ontzettend zijn best doen om de BN'ers achter de maskers te ontmaskeren. Buddy is één van de panelleden bij 'The Masked Singer'.

The Masked Singer

Buddy kennen we natuurlijk allemaal als acteur uit onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, als kandidaat uit Dance Dance Dance én natuurlijk als panellid van ‘The Masked Singer’.

Iedere week zitten er miljoenen mensen gekluisterd aan de buis om te ontdekken welke BN’ers er schuilgaan achter de prachtige maskers. Samen met Gerard Joling vormde Buddy jarenlang een team, maar nu is het ieder voor zich.

Vriendin Buddy Vedder

Tijdens zijn deelname aan Dance Dance Dance liet Buddy zijn oog vallen op de mooie danseres Ginny Pauw. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien vormen de twee een setje.

Ginny is een prachtige verschijning met een bos krullen waar menig vrouw jaloers op zal zijn! Ginny is professioneel danseres en choreograaf, zo is te zien op haar Instagram.

Buddy en Ginny zijn inmiddels al een hele tijd samen en zij hebben het hartstikke fijn! Ze stralen samen op alle leuke foto’s die Buddy regelmatig deelt. Wat een leuk stel!

Beeld: RTL Beeldbank, Bron: Instagram Buddy Vedder

Delen

Meer over Buddy Vedder

LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Lees alle artikelen over Buddy Vedder