Déze BN’ers kregen dit jaar een baby: en dat waren er behoorlijk veel!

Déze BN’ers kregen dit jaar een baby: en dat waren er behoorlijk veel!

Er was dit jaar een behoorlijke babyboom gaande in Nederland en ook veel BN’ers werden dit jaar ouders van een kleine spruit. En ook in het nieuwe jaar gaan nog veel baby’s geboren worden. Wij zetten alle baby’s die in 2020 zijn geboren even op een rijtje.

Romy en Arie Boomsma

Arie en Romy werden dit jaar ouders van een derde kindje: Juniper Ruby. Op 3 juni werd het meisje geboren. De familie Boomsma telt nog twee kinderen. Een zoon genaamd Mozes Wolf en hun oudste dochter heet Bobby Jo.

Tess Milne

Presentatrice Tess Milne mocht op 1 mei dit jaar zoon Skye verwelkomen. Het was voor Tess extra spannend, omdat ze beviel midden in de coronatijd. “Ik vond het best spannend om in deze tijd in het ziekenhuis een keizersnede te doen, maar de mensen van het ziekenhuis waren superlief en zorgzaam”, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Kim Feenstra

Ook voor Kim Feenstra was dit coronajaar toch wel bijzonderder dan andere jaren. Dit jaar werd ze voor het eerst moeder van een zoon: Brooklyn Baby Tailor. Hier ging een lang ivf-traject aan vooraf en Kim en Stanley waren dolgelukkig met de komst van hun prachtige zoon.

Jet van Nieuwkerk

De dochter van Matthijs van Nieuwkerk en tv-kok kreeg dit jaar ook haar eerste kindje met Partner Ward. Op 11 oktober werd Frenkie geboren.

Romee Strijd

Voor Romee Strijd was de weg naar haar zwangerschap ook een moeilijke. Een paar jaar geleden werd bij het model PCOS vastgesteld, waardoor het moeilijk is om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Ze besloot minder te gaan werken als model en zich te settelen in Nederland, dicht bij haar familie. Ze werd zwanger en mocht begin december haar dochter Mint verwelkomen op de wereld.

Sita

Sita werd begin dit jaar zwanger van haar eerste kindje. In oktober werden Sita en haar vriend Daniël de gelukkige ouders van een meisje genaamd Bobbie.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Voor Katja en Freek was dochtertje Coco het mooiste cadeautje van 2020. Katja heeft samen met haar ex Thijs Römer al een dochter Sammie, maar wilde dolgraag nog een kindje met haar grote liefde Freek van Noortwijk. In augustus beviel de 45-jarige actrice van dochter Coco en samen met Freek zit ze sindsdien nog steeds op een roze wolk.

Tiësto

De 51-jarige dj Tiësto werd dit jaar voor het eerst vader van een dochter genaamd Viola Margreet Verwest. Tiësto en zijn vrouw Annika zijn al sinds 2015 samen en stapten vorig jaar in het huwelijksbootje.

Anouk Hoogendijk

Oud-voetbalster Anouk Hoogendijk werd begin dit jaar zwanger van haar eerste kindje. in oktober werd zoontje Sonny Otto Verhoeven geboren. De bevalling was zwaar van Anouk en moest erna zelfs nog twee weken in het ziekenhuis blijven. Inmiddels is ze thuis aan het genieten van elk moment met haar zoon.

John Ewbank en Kelly Weekers

Voor John en Kelly was 2020 het jaar van de geboorte van dochter Georgie Anne Marie. Samen heeft het verliefde stel al een dochtertje Scottie, die inmiddels alweer 3 jaar oud is. Het gezin heeft dit jaar vooral doorgebracht in hun woning op Ibiza.

Rens Kroes

Rens Kroes werd dit jaar mama van een dochtertje, Maya Jade. Zus Doutzen kon haar geluk niet op. Vorig jaar was Rens ook in verwachting, maar verloor ze na 9 weken zwangerschap een tweeling.

Carolien Spoor

Begin dit jaar werden Carolien Spoor en haar man Jon Karthaus ouders van een tweede kindje. In januari werd zoontje Elias geboren. Ze hebben samen ook al een zoontje van 3 genaamd Otis.

Danny Vera

Danny Vera werd dit jaar nog op de valreep vader van een dochter Lavie Vey Vera. De zanger, die dit jaar op 1 staat in De Top 2000, vond de geboorte van zijn dochter een echt kerstwonder. Ze werd dan ook op 1ekerstdag geboren.

Bron en Beeld: Instagram