100%NL Magazine Ronnie Flex Demi de Boer

Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi

Het is vandaag een hele speciale dag voor Ronnie Flex en Demi de Boer, want hun dochtertje Rémi wordt vandaag alweer 1 jaar!

Ronnie Flex en Demi de Boer

Ronnie Flex kennen we natuurlijk allemaal als de vrolijke zanger en rapper. Zijn bekendste hits kennen we allemaal, zoals Drank & Drugs. Uit een vorige relatie met DJ Wef kreeg Ronnie zijn oudste dochter: Nori Dua. 

Een paar jaar geleden leerde Ronnie de bloedmooie Demi de Boer kennen. Zij is één van de zes kinderen van voetballer Ronald de Boer. Samen met Ronnie werd Demi op 1 november 2021 trotse ouders van dochter Rémi.

Dochter Rémi 1 jaar!

Het is vandaag groot feest! Want Rémi viert vandaag alweer haar eerste verjaardag. Het meisje met haar betoverende bruine oogjes en haar donkere haartjes wordt door haar beide ouders in het zonnetje gezet.

Ronnie is maar wat trots op zijn kleine meisje. Hij schrijft bij een aantal zoete kiekjes: ‘Wooow kleine Rémi Ayoki aka Changi is alweer 1 jaar geworden vandaag… ly to the moon and back shordy’. De felicitaties stromen binnen voor Ronnie. Wat een bijzondere dag!

Natuurlijk kan mama Demi niet achterblijven. Op haar Instagram deelt ze een hartverwarmende video met de liefste beelden van Rémi. Vanaf de bevallig tot aan nu. Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Ronnie Flex, Demi de Boer