HMMMM: Dít nieuwe restaurant van Ramon Beuk is écht een bezoekje waard
Delen

HMMMM: Dít nieuwe restaurant van Ramon Beuk is écht een bezoekje waard

Ramon Beuk is bekend als tv-kok en kookboekenschrijver, maar hij laat zijn kunsten nu zien in zijn eigen visrestaurant. Dit belooft nu al dé hotspot van Laren te worden!

Ramon Beuk

Ramon Beuk zullen de meeste mensen kennen als tv-kok en schrijver van heel veel kookboeken. Twee van zijn boeken werden zelfs uitgeroepen tot ‘Kookboek van het jaar’. Kortgeleden lanceerde hij samen met Jennifer Nannings een nieuw boek tegen voedselverspilling, genaamd SOEP GOED. Ramon zit in ieder geval niet stil.

Nieuw restaurant

Ramon wilde zijn liefde voor eten en koken opnieuw aan de mensen laten zien, maar dit keer niet verwerkt in boeken, maar in een restaurant. Hij opende onlangs zijn eigen restaurant ‘De Prins’ in Laren. De Prins is een visrestaurant en dit belooft nu al de nieuwe hotspot van Laren te worden. Het restaurant is geschikt om lekker te lunchen of borrelen, maar je kunt er ook uitgebreid dineren. Van oesters tot garnalenkroketjes en van kreeft tot paling salade, De Prins heeft het allemaal op de kaart. Wij raden je zeker aan om alle gerechten van de kaart te bestellen, maar hou wel wat ruimte over voor een dessert, want die zijn uitmuntend. Mocht je je avond in stijl af willen sluiten; doe dat dan met een heerlijke cocktail, maar vergeet zeker ook niet te genieten van een goed glas wijn, want die worden er met zorg uitgekozen. Dit restaurant is dus écht een aanrader als je in Laren bent!

Wij beginnen gelijk weer te watertanden als wij de foto’s zien…

Neem voor informatie over het eten, de drankjes en het restaurant een kijkje op de website. 

Bron en Beeld: Instagram De Prins Laren en Gooischehotspots

Delen