100%NL Magazine hannah
Delen

Doe mee en maak een Paasontbijtje klaar voor iemand die het nodig heeft!

Om de eenzaamheid tegen de gaan bijna 100 dames die mee zullen doen aan de Miss Nederland casting paasontbijtjes maken voor mensen die het nodig hebben. Doe jij ook mee?

Iedere maand organiseert Grand Hotel Krasnapolsky een ‘Breakfast Against Loneliness’. Hiermee bestrijden zij eenzaamheid in de vorm van een lekker ontbijtje in de prachtige wintertuin van het hotel. Helaas kan dit door de huidige coronacrisis nu niet doorgaan. ‘Dat kan anders’ moet de organisatie van Miss Nederland gedacht hebben, en dus komen ze in actie!

Bijna 100 dames die meedoen aan de Miss Nederland casting zullen zelf ontbijtjes maken en deze voor de deur, natuurlijk op gepaste afstand, van iemand zetten die een steuntje in de rug nodig heeft. Zo hopen zij die mensen extra support te geven in deze moeilijke tijden.

Jij kunt ook meedoen!

Maak een heerlijk (Paas)ontbijt met extra liefde klaar en breng deze op (1,5e meter) afstand naar iemand die dit nodig heeft. Fotografeer of film jouw ontbijtbezorging en post deze op social media met #breakfastagainstloneliness, tag hierbij ook @grandhotelkrasnapolsky en @missnederland, zodat de initiatiefnemers het ook kunnen delen. Samen kunnen we een ontbijt maken om eenzaamheid tegen te gaan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Miss Nederland

Delen