100%NL Magazine Krajicek

HEBBEN: deze unieke en bijzondere Nike sneakers mogen niet ontbreken in jouw kast!

Alle Nike-liefhebbers opgelet! Deze unieke en bijzondere Nike mag niet ontbreken in je kast. En dit is waarom!

Nike x Krajicek

In samenwerking met Nike heeft de Krajicek Foundation limited Nike sneakers ontworpen. Jij een unieke sneaker, zij de kans om de beste versie van zichzelf te worden. De opbrengst komt namelijk volledig ten goede aan de projecten en activiteiten van de Krajicek Foundation, voor de jeugd in Nederlandse aandachtswijken. Met jouw steun kan de Krajicek Foundation, door middel van sport, nog meer kinderen en jongeren hun eigen talenten laten ontdekken en ontwikkelen.

De sneakers zijn gecustomized door Noize Custom. Dit Nederlandse bedrijf werkt samen met jongeren die een afstand hebben op arbeidsmarkt. Op deze manier leren zij hun creativiteit verder te ontwikkelen. Elk paar is met de hand gecustomized en daardoor echt uniek.

De Nikes zijn speciaal voor het 25-jarige jubileum van de Krajicek Foundation ontworpen en zijn limited edition, want er zijn maar 150 paar! Wil jij een van de gelukkige eigenaren zijn? Shop ze dan snel!

Richard Krajicek

Aan Richard Krajicek de eer om als eerste deze bijzondere sneakers te dragen. Hij deed dit tijdens het jaarlijkse gala van de Krajicek Foundation. Onder zijn zwarte smoking kwamen de unieke Nikes goed tot zijn recht!

Richard Krajicek en Daphne Deckers tijdens het gala van de Krajicek Foundation.

De Krajicek Foundation

Voor 220.000 kinderen in Nederland is buiten sporten en spelen niet vanzelfsprekend. Terwijl ieder kind toch gewoon zou moeten kunnen voetballen, basketballen, tennissen of spelen. Daarom creëert de Krajicek Foundation al 25 jaar samen met buurten en gemeenten veilige plekken waar kinderen kunnen sporten en spelen. En betrekken ze jongeren uit de wijk om zelf activiteiten te organiseren. Inmiddels zijn er 127 Playgrounds in 42 gemeenten waar iedere week ruim 7.000 kinderen onder begeleiding van 227 Krajicek Scholarshippers samen sporten en spelen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Krajicek Foundation