100%NL Magazine Rebro

Lucy: ‘Ik heb eindelijk een shampoo gevonden die écht volume geeft!’

De lente vraagt om de mooiste versie van jezelf. Vrij, blij en tot in de puntjes verzorgd! Wij vroegen de mooie Lucy naar haar beautygeheimen: 'Ik heb eindelijk een shampoo gevonden die écht volume geeft!'.

Veerkracht en volume

Lucy: ‘Heb je fijn en steil haar net als ik? Ik wilde graag wat extra veerkracht en volume in mijn haar. Eindelijk heb ik een shampoo gevonden die mijn haar écht volume geeft! Deze natuurlijke shampoo van Petal Fresh met rozemarijn en mint is mijn rots in de branding. Bovendien ruikt hij ook nog eens heerlijk!’

Een oppepper voor je haar en hoofdhuid

De Rosemary & Mint shampoo van Petal Fresh is een geweldig product voor iedereen met slap en futloos haar. Deze shampoo geeft je haar én hoofdhuid direct een flinke oppepper. De biologische shampoo bevat een mix van krachtige kruiden, waaronder rozemarijn, munt en kamille. Rozemarijn activeert de doorbloeding van de hoofdhuid en stimuleert de groei van het haar. Munt kalmeert de hoofdhuid en stimuleert ook de haargroei. De oliën bevatten essentiële vetzuren die het haar verzorgen en die onmisbaar zijn voor gezond haar.

Shampoo & Conditioner: een krachtig duo

Zowel shampoo als conditioner spelen een essentiële rol in de dagelijkse haarverzorging. Shampoo reinigt de hoofdhuid en het haar terwijl conditioner hydrateert en de haarzakjes verzorgt. De buitenste laag van het haar bestaat uit allemaal schubben en met een goede conditioner sluit je deze schubben en dit zorgt voor zacht en gezond haar.

Zijdezacht haar

Lucy: ‘Na het wassen verzorg ik mijn haar altijd met een conditioner. Ik breng altijd een beetje aan in mijn punten, laat het een paar minuutjes intrekken en spoel het daarna uit. Easy as that! Naderhand glanst mijn haar nóg meer en voelt het zijdezacht aan.’

Verkrijgbaar bijKruidvat en Holland &. Barrett, vanaf € 4,99

100%NL Magazine Rebro   100pmagazine_rebro_conditioner

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rebro Cosmetics