wenkbrauwen rebro
Zie ook:
Delen

Thuis je wenkbrauwen verven, hoe doe je dat?

Wil je graag je wenkbrauwen een tintje donkerder, maar heb je geen zin om naar een salon te gaan hiervoor? In slechts vier stappen verf je thuis heel gemakkelijk zelf je wenkbrauwen in de perfect bruine of zwarte teint. Dat is echt niet zo moeilijk als je denkt. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

Swiss O-Par

Voor deze how to gebruiken we de wenkbrauwverf van Swiss O-Par. Swiss O-Par staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve formules en de vernieuwde wenkbrauwverf is daar geen uitzondering op. De verbeterde formule zorgt voor een nog betere kleurdekking en langdurige resultaten, waardoor je wenkbrauwen er altijd perfect uitzien! Ideaal voor je vakantie of een dagje naar het strand  deze zomer!

sourcils werk

Laten we beginnen:

De verfset bevat een ontwikkelcrème, een kleurcrème, 2 applicators en een verfschaal.

Afhankelijk van het haarvolume zijn 20 toepassingen mogelijk.

Stap 1:

Zorg ervoor dat je de ruimte en de tijd hebt en begin met het schoonmaken van je wenkbrauwen. Het isbelangrijk dat ze vetvrij en droog zijn voor een optimaal kleurresultaat.

Stap 2:

Pak de tube met wenkbrauwverf en druk ongeveer 1 cm product in het kleurbakje die in de verpakking zit.  Voeg vervolgens 10-13 druppels crème-ontwikkelaar toe aan het kleurbakje en meng dit met de bijgeleverde applicator. Hoe meer druppels ontwikkelaar je gebruikt, hoe dunner de consistentie van de kleur zal zijn.

Tip vóór het aanbrengen: Breng wat vaseline of dagcrème rond en onder je wenkbrauwen aan om deze delen van de huid te beschermen tegen de verf, zodat deze niet in de huid trekt.

Stap 3:

Breng de verf aan op de wenkbrauwen met de bijgeleverde applicator met de groeirichting meetotdat de wenkbrauwharen volledig bedekt zijn. Laat de verf zo’n 6-10 minuten zitten, afhankelijk van de gewenste kleurdiepte.

Stap 4:

Verwijder na de inwerktijd de wenkbrauwverf met een wattenschijfje totdat er geen kleurresten meer zichtbaar zijn. Epileer eventueel en borstel als laatst in de gewenste vorm.

Tip: Reinig het kleurbakje grondig zodat je deze nogmaals kunt gebruiken.

That’s it! Zo heb je in slechts vier stappen mooie geverfde wenkbrauwen, gewoon vanuit huis. Het geeft je gezicht meer uitdrukking en scheelt je wat make-uptijd in de ochtend, ideaal toch?!

Benieuwd geworden naar dit product? Hij is verkrijgbaar voor €14,69 bij Etos (online en in de winkel). Shop het hier.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rebro Cosmetics

Delen