Het állerleukste uitje met het gezin, nu met korting!
Zie ook:
Delen

Het állerleukste uitje met het gezin, nu met korting!

Het is een plek waar kinderlijke verwondering hand in hand gaat met gezinsplezier! Nu met speciale kortingen.

De ultieme bestemming

Stap binnen in de betoverende wereld van Attractie- en Vakantiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avontuur om elke hoek op je wacht! Dit sprankelende attractiepark biedt een uitgebreid scala aan attracties en activiteiten voor zowel jong als oud, waardoor het de ultieme bestemming is voor een dag vol plezier en opwinding.

Speciale kortingen

Tijdens de Rush Weeks worden de avonturen nog spannender met speciale kortingen op seizoenspassen! Van 18 maart tot en met 5 april trakteert Slagharen je met voordelige korting op je abonnement. Met maar liefst 40% korting voor Platinum- en Goud-abonnementen, en 20% korting voor Zilver- en Brons-abonnementen, wordt jouw Wild Western avontuur bij Slagharen nóg voordeliger.

Maak plezier in Slagharen

Van te gekke achtbanen die je hart sneller laten kloppen, tot spetterende waterattracties waar je verkoeling kunt vinden op warme dagen, Slagharen heeft voor elk wat wils. Elk hoekje van het park nodigt je uit om nieuwe en spannende werelden te ontdekken, terwijl je wordt meegenomen op een avontuurlijke reis door het Wilde Westen.

Maar Slagharen is meer dan alleen een plek voor opwinding; het is ook een plek waar herinneringen worden gemaakt. Het is een plek waar kinderlijke verwondering hand in hand gaat met gezinsplezier, en waar lachende gezichten gegarandeerd zijn.

Koop nu je seizoenspas met korting!

Dus pak je hoed en laarzen en bereid je voor op een onvergetelijk Wild Western avontuur bij Slagharen. Want hier, te midden van de prairie en de cactussen, wacht een seizoen vol verrassingen op je, klaar om je mee te nemen op een reis die je nooit zult vergeten!

Klik hier voor meer informatie over abonnementen bij Slagharen.

Slagharen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen

Delen