header_veluwe

Lekker eropuit met de kids in de kerstvakantie? Kom met korting naar Park De Hoge Veluwe!

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit om samen met je kids te ondernemen tijdens deze lange kerstvakantie? Wat dacht je van een prachtige winterwandeling op De Hoge Veluwe? Heerlijk buiten én kinderen krijgen nu 50% korting op een entreeticket!

Het ultieme kerstgevoel: lekker wandelen in het bos, om daarna met een voldaan gevoel én rode wangen thuis te komen. Dé locatie voor een prachtige winterwandeling? Het Nationale Park De Hoge Veluwe natuurlijk!

Hup, naar buiten!

Even lekker een frisse neus halen met de kids tijdens de kerstvakantie. Nationale Park De Hoge Veluwe heeft wel 5.400 hectare aan diverse landschappen! Hierdoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in alle rust te genieten van de prachtige natuur. Ook heeft het park diverse mooie fietsroutes. Voor ieder wat wils!

Goed om te weten: in het centrum van het Park kunt je dagelijks terecht bij de Foodcontainer en buiten bij het Park Paviljoen voor heerlijke erwtensoep, warme chocolademelk en glühwein. Ideaal tijdens een tussenstop!

Het verlichte Jachthuis

Ben je aan het einde van de middag nog in het park? Rij dan ook eens langs het indrukwekkende Jachthuis Sint Hubertus. Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag wordt het gehele Jachthuis tussen 16:30 en 17:30 verlicht! Prachtig en sprookjesachtig!

Speur- en wandeltochten

Wil je het Park op een bijzondere manier ontdekken? Bij de infobalie van het Park Paviljoen zijn allerlei leuke speur- en wandeltochten te vinden, voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht en ga op zoek naar deze boswezentjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de 1.800 Witte Fietsen.

Kinderen krijgen 50% korting op entreekaartje!

Deze Kerst hebben kinderen een extra lange kerstvakantie. Daarom komt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe nu met een heel leuk aanbod: kinderen tot en met 12 jaar krijgen tussen nu en 10 januari 2022 aan de kassa 50% korting op een entreeticket! Koop hier je tickets met korting!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe.