slagharen banner
Zie ook:
Delen

Plezier voor jong & oud, ontdek dit fantastische park!

Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, dit park heeft letterlijk alles!

Slagharen heeft alles!

Slagharen, waar het Wilde Westen herleeft, belooft ook dit jaar weer een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Het Wilde Westen herleeft

Sinds 1963 brengt Slagharen de levendigheid van het Wilde Westen tot leven, waar avontuur en plezier op elke hoek op je wachten! Dit seizoen belooft een werkelijk magische mix van de ouderwetse charme van het frontier en een hedendaagse twist. Bereid je voor op een dag vol opwinding en plezier voor het hele gezin!

Spring is here

Het park opent zijn deuren met een knal voor het voorjaarsevenement ‘Spring!’. Kleurrijke vlaggen, bloemen en planten zullen het park opfleuren, vergezeld van unieke fotomomenten die je hart sneller zullen doen kloppen. Geniet van de onweerstaanbare ‘Randy & Rosie show: Uit je bol!’ in de Music Hall, waar Rosie’s deelname aan een bloemenwedstrijd wordt verstoord door de ondeugende Red Bandits. De dag wordt afgesloten met een betoverende parade die je zeker niet wilt missen!

Red Bandit Adventure

De adrenaline stijgt ook bij de vernieuwde Red Bandit Adventure, waar gasten op een nog meeslependere boottocht kunnen gaan met toegevoegde storytelling met video- en geluidsfragmenten. Laat je helemaal meeslepen in het verhaal van de Red Bandits en kom er als een echte Red Bandit uit!

Nieuwe luxe accommodaties: Rancho Grande

En als kers op de taart biedt Slagharen dit jaar nieuwe luxe accommodaties aan, de Rancho Grande en Rancho Grande Deluxe. Deze vrijstaande vakantiewoningen zijn voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen, inclusief sauna, BBQ en Bluetooth geluidssysteem. Een waar paradijs voor wie wil genieten van een onvergetelijk verblijf in het park.

Een ware sensatie

Maar het avontuur stopt niet bij de lente! Voor de zomer worden er spannende shows en speciale zomeravonden met live muziek georganiseerd. En met Halloween en Winter Slagharen in het verschiet, belooft het seizoen 2024 een ware sensatie te worden!

Openingsactie: 50% korting tot 10 april!

Op dit moment loopt er een speciale openingsactie waarbij je tot 10 april kunt profiteren van 50% korting op een ticket voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Mis deze kans niet om voordelig te genieten van al het plezier dat het park te bieden heeft!

Kortom, seizoen 2024 staat weer vol beleving en avontuur bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Mis het niet!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen

Delen