YES: Dit is dé romantische komedie van deze zomer
Delen

YES: Dit is dé romantische komedie van deze zomer

Tussen alle warme dagen door toch even zin in een heerlijke romantische, zomerse film, waar je alleen maar vrolijk van kan worden? Dan is deze film zeker een bezoekje waard.

Zomers uitje

Het mag de afgelopen weken dan wel hartstikke warm zijn in Nederland, maar een bezoekje aan de bioscoop is een prima uitje voor deze zomer. Een perfecte manier om je niet te vervelen en toch wat verkoeling te zoeken wanneer je het even te warm krijgt. De romantische komedie ‘Hart op de juiste plek’ is dé film waar je, ondanks dat je binnen zit, echt een vrolijk en zomers gevoel van krijgt. Met hoofdrollen voor Jasper Demollin, Stijn Fransen, Jan Versteegh, Irene Moors en Tanja Jess kan het niet anders dan een groot en vrolijk succes worden.

Muziek

De aanstekelijke titelsong van de film, genaamd ‘Ik vind m’n weg’, is geschreven én gelijk ook gezongen door Jasper Demollin. Naast een hoofdrol in de titelsong, heeft hij ook een hoofdrol in de film. Wanneer je het vrolijke nummer een paar keer hebt geluisterd, gaat hij niet meer uit je hoofd en zing je hem gelijk mee. Hij past in ieder geval perfect bij deze film.

Hart op de juiste plek

De film gaat over Eve die haar droomleven leeft samen met haar vriend Ricardo. Eve heeft een succesvolle baan en een grote vriendengroep. Wanneer Ricardo vreemd blijkt te gaan, zet zij hem gelijk buiten. Het is alleen wel zo dat het zijn huis is en Eve dus op straat staat. Zij gaat terug naar haar geboorteplaats, woont weer bij haar moeder en komt vrienden van vroeger tegen, die eigenlijk hartstikke leuk zijn. Na een tijdje zit Eve weer helemaal op haar plek en krijgt zij zelfs een nieuwe baan aangeboden dicht bij haar nieuwe huis. Op dat moment moet zij na gaan denken op welke plek haar hart nou eigenlijk echt ligt.

Deze romantische komedie is vanaf 18 augustus in alle Nederlandse bioscopen te zien. Ben jij alvast benieuwd naar de trailer? Je ziet hem hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met Just Entertainment

Delen