100%NL Magazine Hartstichting
Zie ook:
Delen

Sportief bezig zijn en het goede doel steunen? Zo doe je mee!

Wat is er leuker dan samen met een groep vrienden op een mooie zomerdag fietsen langs de mooiste routes in Nederland? Dit evenement mag je echt niet missen!

CYCLE NL

Op zondag 30 juni kun jij als fietsliefhebber een hele dag genieten van de mooiste fietsroutes én waarbij je door mee te fietsen met CYCLE NL de Hartstichting steunt. Deze derde editie fiets je rondom het prachtige Apeldoorn en de Veluwe. De start en finish is Zwitsal Apeldoorn en of je nou een stoere mountainbiker, een flitsende wielrenner, een avontuurlijke fietser of gewoon lekker sportief bent: CYCLE NL mag je niet missen. Er is voor iedereen een passende route. 

Verschillende routes

Je kunt bij dit evenement kiezen uit 7 verschillende routes met afstanden tussen de 30 en 180 kilometer. Denk aan prachtige routes dwars door Kroondomein het Loo, of langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen in de Veluwe.

De routes zijn tot in de puntjes uitgestippeld en je ontvangt de GPX-route per mail. Heb je pech of ongemak onderweg? Geen zorgen, want tijdens de meeste routes fiets je langs een aantal materiaal- en verzorgingsposten.

Stukje appeltaart

Dit fietsevenement is leuk voor zowel jong als oud en je kan al meedoen vanaf €32,50. Ook interesse in een unieke Rogelli wielershirt? Dan doe je mee vanaf €47. Als je met een groepje van 5 deelneemt, krijg je een eigen teamtafel met voor ieder een stukje gezonde appeltaart. Hoe leuk is dat?

Goed doel

Jouw deelname is niet alleen bedoeld om er een gezellige, sportieve dag van te maken, maar je steunt hiermee gelijk het goede doel. Je zamelt namelijk geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Ieder individu krijgt een eigen sponsorpagina en je wordt uitgedaagd om een euro op te halen voor iedere kilometer die je fietst. Het motto is dan ook: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen. 

Nagenieten

Bij de finish word je feestelijk onthaald met live entertainment. Je ontvangt een welverdiende medaille, op het Hartstichting plein kunnen jongeren deelnemen aan een speciale dikke banden race, er is live entertainment en er staan foodtrucks op je te wachten om het grootste fietsevenement van Nederland gezellig en lekker af te sluiten.

Ook is er een mogelijkheid om je bloeddruk te laten meten bij het Hartstichting-checkpunt, wat bijdraagt aan het bewustzijn van je eigen hartgezondheid. 

Het belooft een fantastische dag te worden en hopelijk wordt er op deze manier veel geld opgehaald voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Wil jij jezelf opgeven voor CYCLE NL? Dat doe je via deze link.

100%NL Magazine Hartstichting

Bron en Beeld: In samenwerking met de Hartstichting

Delen