100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

AAWH: Zo ziet de 1-jarige dochter van Roy Donders er nu uit

De dochter van Roy en Michelle is echt om op te vreten. Bij deze foto smelten wij weer weg. Wat een schatje en wat kijkt zij blij.

Roy & Michelle

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart. Al een paar jaar is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Met haar kreeg hij een dochter, Romi en uit een eerdere relatie kreeg Michelle al een dochter. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Schatje

Ruim een jaar geleden werd Romi geboren en sindsdien genieten Roy en Michelle van hun mooie gezin van vier. Dagelijks delen zij de mooiste foto’s van hun meiden online en dit tot grote vreugde van hun volgers, want Romi is echt een schatje. Michelle’s andere dochter houden zij buiten de schijnwerpers.

Dit keer deelde Michelle weer een prachtig kiekje van Romi op Instagram en zij schrijft: ‘Klein knap prinsesje’. Romi draagt een onwijs schattig, roze jurkje en zij lacht naar de camera. Wat is dit toch een lieverd en wat vliegt de tijd. Geniet van deze momentjes, Roy en Michelle. Voor je het weet is ze een tiener! 😉

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders en Michelle

Delen

Meer over Roy Donders

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Roy Donders en Michelle in tranen: 'Het is een groot onderdeel van ons gezin'
Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’
Lees alle artikelen over Roy Donders