100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk

Hélène Hendriks straalt met deze lieverd in haar armen. Wat onwijs schattig!

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Een leuk feitje over Hélène: wist je dat zij samen met haar twee zussen een drieling is? Je ziet hier een foto van Hélène’s identieke zus. 😉

Babygeluk

Op Instagram deelt Hélène regelmatig leuke foto’s. De ene keer een kiekje met haar zussen, de andere keer een foto op haar werk en dit keer een foto met een baby in haar armen. Hélène kust de baby en zij straalt. Onder de foto ontvangt zij ongelooflijk veel likes en reacties. ‘Staat je beeldig’, ‘Die blonde piekhaartjes, te schattig!’ en ‘Ach wat een schatje’, is een greep uit de reacties. Wat een prachtige foto en wat een lieverdje.

Bron en Beeld: Instagram Hélène Hendriks

Delen

Meer over Helene Hendriks

ZIEN: Fans van Hélène Hendriks in verwarring door reeks rare foto's
ZIEN: Fans van Hélène Hendriks in verwarring door reeks rare foto’s
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: 'Dit is schandalig'
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: ‘Dit is schandalig’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks