100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Delen

AAWH: Jim Bakkum deelt zoete video met jongste dochter!

Jim Bakkum deelt een te schattige video samen met zijn jongste dochter.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Familie

Ondanks al het succes van Jim staat er voor de entertainer één ding altijd op de eerste plaats: zijn familie. En dan hebben we het niet alleen over Bettina en zijn drie prachtige kinderen, maar over zijn hele familie. Jim is een echte familieman brengt dan ook graag tijd met zijn familieleden door.

Jongste dochter

Jim deelt een te lieve video knuffelend met zijn dochter samen. Daarbij schrijft hij: “Aller aller allerliefste doe ik dit.” Ook veel mensen reageren onder de video. Zo schrijft er iemand: “Wat een mooi voorbeeld, een een sterke basis voor hoor. Wou dat ik zo’n vader had gehad” Je ziet de video hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Jim en Bettina slapen niet meer bij elkaar: 'In overleg, maar met lichte dwang'
Jim en Bettina slapen niet meer bij elkaar: ‘In overleg, maar met lichte dwang’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum