Niet Barack Obama of Martien Meiland, maar Adriaan Veerman verkocht dit weekend de meeste boeken
Zie ook:
Delen

Niet Barack Obama of Martien Meiland, maar Adriaan Veerman verkocht dit weekend de meeste boeken

Afgelopen weekend werd het boek 'Een Beetje Bio' volop geprezen door meerdere Bekende Nederlanders. Het boek was afgelopen weekend zelfs het best verkochte boek van Nederland! Schrijver Adriaan Veerman weet niet wat hem overkomt.

Bas Smit en Jan Smit prezen het boek (Een Beetje Bio) aan bij hun 1 miljoen volgers en die bestelden het boek massaal online. Bas Smit verkoos het boek Een Beetje Bio boven zijn favoriete televisie programma’s tijdens zijn dagelijkse badsessie. Bas laat dan ook weten dat hij doorgaans geen lezer is, maar dat het boek van Adriaan Veerman zo leuk is dat hij het wel móet lezen.

Ook Jan Smit kan het boek niet wegleggen en heeft het in een teug uitgelezen. Op zijn Instagram vertelt hij aan zijn volgers dat dit boek de ultieme Sint tip is. “Als je niks te doen hebt en je wilt gieren van het lachen, dan is dit absoluut een aanrader.”

Schrijver Adriaan Veerman is natuurlijk door het dolle heen. “Op zaterdagavond was ik op visite bij een vriend toen ik ineens te horen kreeg dat Bas Smit in bad mijn boek zat te lezen en het ook nog eens aanprees. Een half uur later hoorde ik van de beheerder van mijn webshop dat de server moeite had om al de bezoekers in mijn webshop te verwerken. Een dag later was het Jan Smit die mijn boek aanprees en weer kraakte de server. Duizenden boeken zijn er besteld. Ik ben nu druk bezig om zo snel mogelijk bij te drukken. Het is een droom die uitkomt.”

Ben jij ook benieuwd naar het hilarische boek ‘Een Beetje Bio’ van Adriaan Veerman? Je kunt het boek hier bestellen voor maar € 14,95. Zoals Jan Smit al zei: “Een echte Sint Tip!”

 

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit

Meer over Bas Smit

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Bas Smit