100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

WOW: Volgers in shock door afgetrainde lichaam Mariska Bauer

Na drie jaar gingen de Bauers eindelijk weer samen op vakantie. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig en jaloersmakend...

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is dit jaar in mei alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Bikinibody

Frans en Mariska leefden er al maanden naartoe en nu was het eindelijk zover: de familievakantie naar Gran Canaria. Samen met hun zoons en schoondochters genoten zij van de zon, gezelligheid en elkaar. Mariska deelt een reeks práchtige foto’s en zij showt haar afgetrainde lichaam aan haar volgers. ‘Wij zijn weer thuis na een welverdiende vakantie op ons plekje op Gran Canaria. Na 3 jaar niet op vakantie te zijn geweest. Was het echt weer een onvergetelijke vakantie met dit jaar onze lieve schoondochters mee. de kinderen zijn weer opgeladen voor het nieuwe schooljaar en frans kan er weer vol nieuwe energie zijn werk tegemoet’, schrijft zij eronder. Wat fijn dat dit na drie jaar weer kon.

Volgers reageren massaal onder deze vakantiekiekjes en veel volgers zijn in shock vanwege Mariska’s geweldige bikinibody. ‘wat heb je een mooi figuur’ en ‘Maris,meid je ziet er fantastisch uit.!!!’, zijn wat reacties. Mariska ziet er prachtig uit!

https://www.instagram.com/p/CwKS2IHIGSK/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer.

Delen

Meer over Mariska Bauer

AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Lees alle artikelen over Mariska Bauer