100%NL magazine Frans Bauer

Frans en Mariska vieren huwelijksjubileum met prachtige foto én geheim recept

Het is vandaag een feestelijke dag voor Frans en Mariska Bauer, want ze zijn alweer 15 jaar getrouwd!

Frans en Mariska Bauer

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongensFrans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Gezin

Samen hebben Frans en Mariska vier hele leuke jongens: Christiaan, Frans Jr., Jan en Lucas. Inmiddels is het gezin nóg meer uitgebreid met de komst van twee schoondochters. Op de foto die Mariska een paar weken geleden deelde zien we Berenice en Kim ook stralen. Berenice is de vriendin van Jan Bauer en Kim is de vriendin van Christiaan, wat een leuke meiden!

Huwelijksjubileum en geheim recept!

Waar gisteren nog de verjaardagsslingers aan het plafond hingen voor de 14e verjaardag van zoon Lucas hangen er vandaag andere soort slingers: Frans en Mariska Bauer zijn alweer 15 jaar gelukkig getrouwd! Op Instagram deelt Mariska een prachtige trouwfoto uit de oude doos. Het stel zag er stralend en smoorverliefd uit!

Vandaag 15 jaar getrouwd met deze leukerd Er wordt vaak gevraagd wat ons geheim is van een gelukkig huwelijk. Hier dan ons geheimen recept,

1 kopje Romantiek
1 kopje Humor
2 theelepels Plezier
3 theelepels Vertrouwen
1 kopje Respect
1/2 theelepel Delen
6 druppels Smaak
En een hoop geduld
Dit alles heel goed roeren

De felicitaties stromen binnen voor het gelukkige stel. Van harte gefeliciteerd Frans en Mariska, en nog vele jaren!