100%NL Magazine Airen Mylene

Airen Mylene deelt zonnig gezinskiekje vanuit Portugal!

Airen Mylene geniet met volle teugen van het zonnige Portugal, samen met haar drie grote liefdes: Taeke Taekema en zoontjes Bodhi en Foss.

Groetjes vanuit Portugal!

Een strakblauwe lucht, zonnebrillen en zonnehoedjes en een strandtas: het gezinskiekje van Airen en Taeke schreeuwt vakantie! En dat is ook precies wat het gezinnetje aan het doen is. In het warme Portugal genieten ze van hun vrije tijd, de rust en van elkaar. Al gaat Airen dat niet altijd even goed af. Op Instagram schrijft ze: ‘Zes hartklappen per uur krijgen want waar zijn ze. Ligt er 1 in het zwembad? Zijn ze goed ingesmeerd? Hebben ze het niet te warm?’. Iets waar iedere moeder zich in kan vinden.

Bodhi en Foss

Taeke en Airen leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol, echter sloeg daar de vonk nog niet over tussen de twee. Gelukkig leerden zij elkaar na de opnames beter kennen en werd het ware liefde! De twee zijn inmiddels de trotse ouders van twee prachtige zoontjes: Bodhi en Foss.

Bodhi is echt een fantastische grote broer en de jongetjes kunnen het dan ook goed met elkaar vinden! De leukste foto’s van de twee vrolijke broertjes vind je hier!

Bron en Beeld: Instagram Airen Mylene, Taeke Taekema