100%NL magazine Taeke Taekema Airen Mylene
Delen

JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd

Airen Mylene en Taeke Taekema zijn gister samen in het huwelijksbootje gestapt. Hier zie je de eerste beelden van het getrouwde stel.

Airen Mylene en Taeke Taekema

Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen. Ook zijn zij samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss. Het gezin woont in het pittoreske Oudekerk aan de Amstel in een prachtige woning. Vanuit de grote woning hebben zij uitzicht over de Amstel. Echt een droomhuis.

Op zijn knieën

Een paar maanden geleden trok Taeke de stoute schoenen aan en ging hij op zijn knieën voor zijn grote liefde, Airen. De presentatrice was destijds helemaal door het dolle. ‘Op zijn verjaardag heeft hij me gevraagd. Overvallen, verliefd, en trots op ons. En vooral zin in alles met jou! O en natuuuuurlijk heb ik Ja gezegd!’, schreef zij onder een stralende foto.

Getrouwd

Gister stapte het stel in het huwelijksbootje. “We hebben zoveel geluk met het weer en met de lieve mensen. Het is een hele intieme en liefdevolle dag”, zegt Airen tegen Shownieuws. Ook Taeke vond het prachtig. “Zo intiem en zo’n mooie locatie midden in Amsterdam… Samen de liefde mogen vieren, dat is echt geweldig.” Airen en Taeke hebben de bruiloft naar voren gehaald, omdat de moeder van de voormalig hockeyer in niet zo goede gezondheid verkeert. Ze wilden graag dat deze dag voor iedereen prachtig zou worden en dus ook dat iedereen dit in goede gesteldheid zou meemaken.

https://www.instagram.com/p/CwSOEd5tOTi/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CwQFCXcIIql/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron: Shownieuws. Header Beeld: ANP

Delen

Meer over Taeke Taekema

Taeke Taekema in diepe rouw: 'Ze was een geweldig voorbeeld'
Taeke Taekema in diepe rouw: ‘Ze was een geweldig voorbeeld’
Op déze bijzondere datum gaan Airen Mylene en Taeke Taekema trouwen
Op déze bijzondere datum gaan Airen Mylene en Taeke Taekema trouwen
Lees alle artikelen over Taeke Taekema

Meer over Airen Mylene

WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
Lees alle artikelen over Airen Mylene