100%NL Magazine Airen Mylene

Airen Mylene

Wie is Airen?

Airen Mylene Tjon-A-Tsien (22 augustus 1985) is een Nederlands presentatrice en heeft een Surinaamse afkomst. Op 17-jarige leeftijd werd ze voor het promotieteam van Veronica geselecteerd en daar is haar carrière begonnen. 

Carrière

Na haar studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap af te ronden kwam ze terug bij Veronica. Haar eerste klus als presentatrice kreeg ze bij Film NL toen ze ScienceFlash presenteerde en vervolgens The Voice of Holland. Vanaf 2014 was ze ook vaak terug te zien op televisie met de programma’s Shownieuws, Het Beste Idee van Nederland en vanaf 2018 bij Lachen om Home Video’s.  

Sinds 2019 is ze te zien als presentatrice bij Hart van Nederland op SBS6.

Het liefdesleven van Airen Mylene Tjon-A-Tsien

Airen Mylene leerde haar partner Taeke Taekema kennen tijdens haar deelname aan het spelprogramma Wie is de Mol?. Samen kregen ze twee zoons: Bodhi en Foss. Met haar vriend Taeke Taekema en hun twee kinderen voelt Airen Mylene zich de gelukkigste vrouw ter wereld.

In januari 2023 ging Airen’s droom in vervulling toen Taeke haar ten huwelijk vroeg. Eind augustus 2023 heeft het stel elkaar het ja-woord gegeven.