100%NL magazine Taeke Taekema Airen Mylene
Zie ook:
Delen

WAUW: Airen Mylene deelt voorproefje uit trouwalbum

Op Instagram deelt Airen een klein voorproefje uit haar trouwalbum en het ziet er werkelijk prachtig uit!

Airen Mylene

Taeke Taekema is een voormalig Nederlands hockeyer. Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen. Ook zijn zij samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss. Het gezin woont in het pittoreske Oudekerk aan de Amstel in een prachtige woning. Vanuit de grote woning hebben zij uitzicht over de Amstel. Echt een droomhuis.

Getrouwd

In augustus 2023 stapten Airen en Taeke in het huwelijksbootje. “We hebben zoveel geluk met het weer en met de lieve mensen. Het is een hele intieme en liefdevolle dag”, vertelde Airen tegen Shownieuws. Airen en Taeke zagen er stralend uit op hun grote dag. Het stel trouwde op een prachtige dag op een mooie locatie midden in Amsterdam.

Trouwalbum

Nu, een aantal maanden later deelt Airen Mylene een klein voorproefje uit het trouwalbum. ‘Sneak preview wedding pics’, schrijft de beauty bij het kiekje.

Op de foto zien we Airen voor een raam staan in haar prachtige trouwjurk. Het is een waanzinnig mooie foto die ook de volgers van Airen weten te waarderen. ‘Prachtige foto!’, ‘Mooie vrouw’ en ‘Je ziet er geweldig mooi uit’, schrijven ze onder de foto.

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Airen Mylene

Delen

Meer over Airen Mylene

WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
Lees alle artikelen over Airen Mylene