100%NL Magazine Airen Mylene
Delen

Met het schaamrood op de kaken maakt Airen Mylene tv-blunder

Tijdens een live-uitzending verspreekt Airen Mylene zich en terwijl zij zich begint te schamen, gieren andere collega's het uit.

Taeke Taekema en Airen Mylene

Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen, gaan zij over een tijdje trouwen én zijn zij samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss. Het gezin woont in het pittoreske Oudekerk aan de Amstel in een prachtige woning. Vanuit de grote woning hebben zij uitzicht over de Amstel. Echt een droomhuis.

Blunder

Airen Mylene presenteert regelmatig de uitzendingen van Shownieuws en bij live-uitzendingen horen bloopers. Dit keer is het Airen die een ongemakkelijk foutje maakt en waar iedereen vervolgens om moet gieren. ‘Knalt van het spermaf’, vertelt Airen over een nieuwtje, waar zij eigenlijk ‘Knalt van het scherm af’ wilde zeggen. ‘Ik weet niet waar jij mee bezig bent’ en ‘Waar het hoofd vol van is’, roepen collega’s van Airen lachend. Bram Moszkowicz kan niet meer stoppen met lachen. ‘Sorry’, zegt hij grinnikend. Wat een hilarisch momentje dit..

Bron en Beeld: Shownieuws en Twitter.

Delen