100%NL magazine Taeke Taekema Airen Mylene
Zie ook:
Delen

Taeke Taekema en Airen Mylene vieren 4e verjaardag oudste zoontje!

Het is vandaag een feestelijke dag in huize Taekema: het oudste zoontje van Taeke en Airen viert vandaag zijn 4e verjaardag.

Taeke Taekema en Airen Mylene

Taeke Taekema en Airen Mylene leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol. ‘Wat een arrogante vent’, dacht Airen in eerste instantie toen ze Taeke voor het eerst leerde kennen. Omdat Taeke en Airen veel op elkaar lijken dacht Airen niet dat de twee bij elkaar zouden passen, zo liet ze destijds weten aan Libelle. Maar niets bleek minder waar!

Airen: ‘We lijken te veel op elkaar en dat gaat botsen. En we botsen soms ook, maar dat gebeurt weinig. We kunnen héél goed met elkaar praten. We gaan heel goed en fijn samen, hij steunt me enorm en ik vind het echt heel fijn om bij hem te zijn. Maakt niet uit wat we doen, alles is leuk en prettig. Als ik in zijn ogen kijk, bij hem lig of zit, dan hoef ik nergens anders te zijn. Dat is dan mijn favoriete plekje. Omdat hij er is.’

Gezin

Inmiddels zijn er alweer een paar jaar voorbij en zijn Taeke en Airen nog altijd heel gelukkig met elkaar. Samen hebben ze een prachtig gezin met twee mooie zoontjes: Bodhi en Foss.

Het gezin onderneemt vaak leuke dingen met elkaar, zo waren ze vorig jaar nog op vakantie in Portugal. Vanuit het zonnige vakantieadres werd er een heerlijk gezinskiekje geschoten. Die zie je hier!

Bodhi 4 jaar!

Vandaag wordt het oudste zoontje van Taeke en Airen alweer vier jaar! Bodhi is jarig! Trotse papa Taeke deelt twee hele schattige foto’s op zijn Instagram. Hij schrijft hierbij: ‘Bodhi 4 jaar! Ik vond de actie in de eerste foto belangrijker, hij de tweede…’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram , Libelle

Delen

Meer over Airen Mylene

WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
WHAT?! Airen Mylene doet zwangerschapstest live op de radio
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
JA IK WIL: Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
Lees alle artikelen over Airen Mylene

Meer over Taeke Taekema

Taeke Taekema in diepe rouw: 'Ze was een geweldig voorbeeld'
Taeke Taekema in diepe rouw: ‘Ze was een geweldig voorbeeld’
Op déze bijzondere datum gaan Airen Mylene en Taeke Taekema trouwen
Op déze bijzondere datum gaan Airen Mylene en Taeke Taekema trouwen
Lees alle artikelen over Taeke Taekema