100%NL magazine Taeke Taekema Airen Mylene

Hier woont het dolgelukkige stel Taeke Taekema en Airen Mylene!

Het dolgelukkige stel Taeke Taekema en Airen Mylene wonen in een prachtige woning aan het water!

Taeke Taekema en Airen Mylene

Tijdens de opnames van Wie is de Mol maakten Taeke Taekema en Airen Mylene kennis met elkaar. Hoewel Airen in eerste instantie niets van Taeke wilde weten is het toch uiteindelijk goed gekomen en zijn ze inmiddels alweer heel wat jaren samen én samen ouders van twee prachtige kinderen: Bodhi en Foss.

Trouwen!

Het gelukkige tweetal zit helemaal op een roze wolk nadat Taeke zichzelf op één knie liet vallen om zijn geliefde Airen ten huwelijk te vragen. Op Instagram deelde het stel een foto van een stralende Airen die vol trots haar verlovingsring showt. ‘Op zijn verjaardag heeft hij me gevraagd. Overvallen, verliefd, en trots op ons. En vooral zin in alles met jou! O en natuuuuurlijk heb ik Ja gezegd!’, schreef een enthousiaste Airen.

Wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Woning

In het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel vind je het prachtige huis van Airen en Taeke. Vanuit de grote woning hebben de twee een prachtig uitzicht over de Amstel. Wat een droomhuis!

De foto’s van de woning zijn gedateerd en inmiddels hebben Taeke en Airen de woning al helemaal verbouwd en wonen ze er alweer een aantal jaar met heel veel plezier.

Beeld: ANP, Bron: Bekende Buren