100%NL Magazine Ali B
Zie ook:
Delen

FOTO: Ali B gespot met een bekende uit de televisiewereld

Ali B is al een lange tijd niet gezien en hij laat zelf ook niets van zich horen. Nu deelde iemand anders een selfie met hem...

Ali B

Ali Bouali, bekend onder de naam Ali B, is een Nederlandse rapper, tv-persoonlijkheid en theatermaker van Marokkaanse afkomst. Vanaf 2000 was Ali te zien in meerdere talentenjachten. Hij werd populair met hits als Rampeneren, Leipe Mocro Flavour, Ik ben je zat en Wat zou je doen?. Ook was de rapper  jurylid bij X-Factor, We Want More, The Voice of Holland en The Voice Kids.

Na aangifte tegen hem vanwege grensoverschrijdend gedrag hielden veel samenwerkingen met verschillende bedrijven op. De rapper laat nu al een hele lange tijd niets meer van zichzelf horen.

Gespot

Ali B is afgelopen week gespot in het buitenland. Chiara Creemers deelde een selfie met de rapper op Instagram. Samen poseerden zij in badkleding en de foto is genomen vanuit het zonnige Dubai. ‘Meeting the cabana next to me’, schrijft Chiara erbij. De twee lijken het heel erg naar hun zin te hebben.

Chiara was in 2016 te zien als verleidster in Temptation Island en in 2017 deed zij mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Op Instagram heeft zij ruim 26 duizend volgers.

100%NL Magazine Ali B

Bron en Beeld: Instagram Chiara Creemers

Delen

Meer over Ali B

Ali B reageert op vervolging: 'Verbaast mij enorm'
Ali B reageert op vervolging: ‘Verbaast mij enorm’
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
Lees alle artikelen over Ali B