ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Simon: ‘Sinds ik gestopt ben is het alleen maar Nick & Simon thuis’

Nick & Simon zingen al maanden niet meer samen als duo, maar bij Simon thuis kan iemand er duidelijk nog geen afscheid van nemen.

Nick en Simon

Vorig jaar brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Begin april waren de zes laatste afscheidsconcerten van de heren en daarmee is het Nick & Simon boek gesloten. Het duo is officieel geschiedenis, maar de muziek blijft natuurlijk bestaan en bij Simon thuis worden de liedjes zelfs meer dan ooit gedraaid…

Rustige tijd

Simon was gisteren te gast bij het programma Sint & de Leeuw en daar zong hij samen met Paul hun nieuwe nummer ‘Het komt wel goed’. Paul vroeg aan Simon hoe het nu met hem gaat en wat hem dagelijks bezighoudt. ‘Het is rustig en dat is fijn.’ Simon legt uit dat hij er thuis is voor zijn vrouw en kinderen en daar geniet hij enorm van.

Paul vraagt of Simon het podium, de mensen, het vak en het publiek niet mist als hij ‘s ochtends wakker wordt. Simon antwoordt met: ‘Nick & Simon is alomtegenwoordig bij ons thuis, want Kiki ging naar ons afscheidsconcert en thuis heb ik nooit heel veel Nick & Simon muziek gedraaid eerlijk gezegd. Maar om haar aan de muziek te laten wennen richting dat afscheidsconcert, draaiden we heel veel Nick & Simon en sindsdien is ze om. Sinds ik gestopt ben is het alleen maar Nick & Simon thuis’, zegt hij. Hilarisch, maar zo leuk dit!

Bron: NPO en nickensimon.ig en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer