100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: WVL-Amy Rose showt snelgroeiende babybuik

Vorige week maakten Saul en Amy Rose bekend hun eerste kindje te verwachten. Een stralende Amy Rose deelt nu een foto van haar snelgroeiende babybuikje.

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen.

Zwanger

De geruchten gingen al langer rond, maar afgelopen vrijdag maakten Saul en Amy Rose het dan ein-de-lijk bekend: ze verwachten een baby samen. Het stel kan het niet afwachten!

Snelgroeiende babybuik

Het afgelopen weekend heeft Amy Rose flink wat vragen over haar zwangerschap beantwoord op TikTok. Zo vroeg iemand hoeveel weken zij nu zwanger is. Amy Rose is bijna 17 weken in verwachting en zij geniet onwijs van deze bijzondere tijd.

Op Instagram plaatste zij een prachtige spiegelfoto. In een strakke jurk is haar snelgroeiende babybuik goed te zien. Wat ziet Amy Rose er ongelooflijk goed uit zeg.

100%NL Magazine Amy Rose

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose

Delen