100%NL Magazine Sarah van Soelen

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen

In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. Vlak daarvoor verloofde André Hazes zich nog met Monique Westenberg, maar daar kwam plotsklaps een einde aan. André liet toen op Instagram al weten met iemand anders een sterke klik te hebben gekregen, dat bleek Sarah van Soelen te zijn.

Breuk

Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. De relatie tussen André en Sarah werd serieus en zo kon heel Nederland meegenieten van het prille liefdesgeluk. Vele tripjes en vakanties samen weg volgden en er werden zelfs speciale tattoos gezet. Helaas voor de tortelduifjes heeft het niet zo mogen zijn. De twee gingen even later alweer uit elkaar.

Een jeugd met drank en drugs

Sarah van Soelen was slechts een jaar of dertien toen ze begon met drinken en roken. Drie jaar later kwam ze voor het eerst in aanraking met harddrugs, waaronder cocaïne. In die periode ging ze bijna dagelijks op stap. “Ik was nooit en te nimmer thuis, ik was alleen maar in de stad. Iedereen kende me”, vertelt Sarah. Ook laat ze weten dat het nooit bij één drankje bleef. ‘Eén wijntje werden al heel snel 5 flessen en dan bestelden we weer.’

Clean

Inmiddels is Sarah naar eigen zeggen al drie jaar clean en is ze super trots op zichzelf. Ook geeft ze aan dat ze uitgaan nog steeds leuk vindt, ook nu ze niet meer gebruikt. “Ik ben nog steeds gezellig. Ik ga niet in een hoekje zitten, ik ben gewoon nog steeds Saar.”