100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde

Het is al een aantal jaar over en uit tussen André en zijn ex, maar zij is nu weer opnieuw gelukkig in de liefde. In een interview vertelt zij erover.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. Daarvoor heeft hij maandenlang een relatie gehad met Sarah van Soelen. De twee hadden grote toekomstplannen en spraken zelfs al over kinderen, maar zij besloten destijds onverwachts uit elkaar te gaan. Nu, jaren na de breuk, is Sarah opnieuw gelukkig in de liefde.

Nieuwe liefde

In gesprek met Story vertelt Sarah van Soelen over haar prille liefdesgeluk. ‘Ik ben verliefd. Het is nog pril, maar we vinden elkaar ontzettend leuk. Ik heb het erg fijn met hem. Het heeft lang geduurd voordat ik mijn hart na André weer kon openstellen. Ik was er ook niet mee bezig. Totdat ik deze leuke man ontmoette. Hij komt net als ik uit Rotterdam. Dat alleen al voelt heel vertrouwd’, aldus Sarah.

Sarah houdt de naam van haar grote liefde nog even voor zichzelf. ‘André ben ik totaal niet meer bezig. Ik volg hem niet op social media en luister niet naar zijn muziek. Dat boek is écht dicht.’ Voor én na de breuk was Sarah heel close met André’s moeder Rachel. Daarover vertelt zij: ‘Ik heb inmiddels geen contact meer met Rachel. Er is niets gebeurd tussen ons, maar soms loopt het zo. We leiden ieder ons eigen leven. Het hoofdstuk Hazes is dus in alle opzichten afgesloten.’ Fijn dat zij dit heeft afgesloten en nu 100% voor haar nieuwe liefde gaat. Mooi nieuws!

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Sarah van Soelen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen