100%NL Magazine Sarah van Soelen
Delen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer

Sarah tegen Yvonne: "Jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!"

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen de afgelopen tijd!

Regelmatig deelt Sarah de leukste foto’s via haar social media. Zo straalt ze keer op keer in een bijzondere outfit, maakt ze jaloersmakende tripjes én zien we haar natuurlijk genieten van het leven.

Yvonne Coldweijer

Na een bericht van ‘Juice-koningin’ Yvonne Coldeweijer over Sarah, besluit Sarah dat het niet langer zo door kan gaan en schrijft ze van zich af. Life Of Yvonne beweert dat Sarah een affaire heeft met Robert Doornbos. De influencer is naar eigen zeggen klaar met alle roddels van Coldeweijer. ‘Jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!’ begint Sarah haar story. ‘Ik heb geen affaire met Robert’, gaat ze door.

In en in slecht

Dan legt Sarah uit dat Robert een kennis is van haar vader en dat ze hem, maar ook zijn vrouw Chantal, persoonlijk kent. ‘Dus ja, als ik hen tegenkom sta ik met hen te praten, maar ik ben zeer zeker niet met hem alleen een garage in gelopen. Sarah noemt Yvonne een ‘in en in slecht mens’ en zegt haar te stoppen met dingen uit zijn verband te rukken. ‘Ik ben er echt klaar mee om mezelf iedere keer te moeten verdedigen voor zo’n naar mens als jij!’

 

Bron en Beeld: Instagram Yvonne Coldweijer

Delen

Meer over Sarah van Soelen

WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Onherkenbaar: Zo zagen Sarah van Soelen en haar moeder er vroeger uit
Onherkenbaar: Zo zagen Sarah van Soelen en haar moeder er vroeger uit
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen