100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Gaan André en Monique ooit nog samenwonen? De zanger geeft duidelijkheid

André en Monique zijn alweer een hele tijd samen, maar gaan zij ooit nog samenwonen? André geeft nu duidelijkheid.

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Samenwonen

Dat André en Monique weer een stel zijn, is inmiddels bekend bij heel Nederland. Toch hebben zij ervoor gekozen om niet samen in één huis te wonen. Veel mensen verwachten dat zij dit binnenkort weer gaan doen, maar André woont pas net in zijn spiksplinternieuwe woning in Wilnis. In de 538 middagshow met Frank Dane vertelt André of hij en Monique ooit nog gaan samenwonen en over de situatie op dit moment. ‘Ik houd zielsveel van haar en dat is altijd zo geweest en als ik haar zie vreet ik haar op, maar als ik daar bijvoorbeeld slaap, dan slaap ik nog steeds niet in één kamer. Dat doen we heel rustig voor Dré.’

Kleine Dré snapt inmiddels heel goed dat zijn ouders weer verliefd zijn op elkaar. Monique heeft onlangs nog tegen iemand verteld dat André nu echt alles heeft wat zij in een partner zoekt. ‘Dat is mijn doel en daarom durfde ze het ook weer op deze manier te doen’, vertelt André. Toch zit samenwonen er voorlopig nog niet in voor het stel. ‘Dat is echt ingewikkeld, want ik wil nooit meer in Rotterdam en ik zie haar daar niet zo snel daar weggaan. Dus dat wordt een volgend discussiepuntje.’ De enige mogelijkheid is dus om samen naar een andere stad te gaan, maar dat ziet de zanger nog niet zo snel gebeuren.

Bron en Beeld: 538 middagshow met Frank Dane

Delen

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes