100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

André en Monique even weer samen: ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’

De aankomende tijd zullen André Hazes en Monique Westenberg weer even samen zijn, dit om te kijken hoe zij verder zullen gaan als gezin.

Tijdelijk weer samen

Komt het veelbesproken liefdeskoppel André Hazes en Monique Westenberg dan uiteindelijk tóch weer bij elkaar? Op Instagram laat Monique weten dat de twee elkaar de aankomende week opzoeken.

Bij een foto van zichzelf en haar zoontje Dre op het vliegveld schrijft Monique het volgende: ‘Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.’

Monique en Dre zullen afreizen naar Amerika, waar op dit moment ook haar ex André Hazes is. En dat doen ze niet zonder reden. ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!’

Veelbesproken breuk

In maart 2021 kwam het nieuws als donderslag bij heldere hemel: André Hazes en Monique Westenberg besloten toen om voor de tweede keer uit elkaar te gaan. Drie maanden eerder verraste André Monique met een sprookjesaanzoek en viel hij voor ‘zijn’ Mo op zijn knie.

Na de breuk brak er een moeilijke tijd aan, in het bijzonder voor Monique. Want terwijl zij haar gebroken hart probeerde te lijmen vond André de liefde bij Sarah van Soelen. Helaas voor André hield ook deze relatie geen stand.

Nadat André en Sarah bekend maakten ook geen stel meer te zijn besloot André om zich helemaal terug te trekken uit de media, iets wat hij tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Voor zover bekend is, is hij bezig met het filmen van een documentaire in Amerika en is hij hard bezig om een betere versie van zichzelf te worden.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg