André Hazes emotioneel om kinderen: 'Het leven draait om meer willen'
Zie ook:
Delen

André Hazes emotioneel om kinderen: ‘Het leven draait om meer willen’

André beseft na een aantal hectische en heftige jaren eindelijk wat het belangrijkste voor hem is. Hij wordt er zelfs emotioneel van.

André Hazes en Monique Westenberg

Ze hebben het meest besproken en de meest turbulente relatie van heel Nederland: André Hazes en Monique Westenberg. Bij elkaar, uit elkaar. Toch weer bij elkaar, een voorgenomen huwelijk en toch weer uit elkaar. Na een lange periode waarbij André heel hard aan zichzelf heeft gewerkt en met zijn verslavingen de strijd is aangegaan zijn de twee uiteindelijk tóch weer bij elkaar. Aan Frank Dane liet André weten: ‘We hebben een vorm gevonden. Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar.’

Samen hebben André en Monique een zoon: André jr.

Kinderen

André heeft heel wat hectische jaren achter de rug en hij kan deze jaren dan ook een donkere periode in zijn leven noemen. Het gaat inmiddels een hele lange tijd goed met André en hij zit heel goed in zijn vel. Hij is weer samen met zijn grote liefde en ook zijn zoon ziet hij weer dagelijks. Op Instagram deelt hij twee foto’s met een pakkende tekst. ‘Hoe kunnen zulke kleine voeten, zulke grote afdrukken achterlaten in mijn hart… Het leven draait tegenwoordig alleen maar om meer willen en nooit genoeg hebben. Ook ik was zo. Ik betrap me er soms nog wel eens op dat die gedachtes in mijn hoofd schieten. Maar als ik dan wat dagen met mijn kinderen spendeer, dan is het duidelijk waar het leven echt om gaat. Wat is in jouw leven het belangrijkst?’, schrijft hij. De kinderen waarover hij schrijft, zijn kleine Dré en de honden van Monique en André samen. Mooi om te lezen..

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes