100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes kijkt met buikpijn terug op zijn jeugd “Toch te veel alcohol”

Gisteravond was André Hazes te zien in het Vlaamse programma ‘Het Huis’. In het programma is hij heel openhartig tegenover presentator Eric Goens over onder andere zijn jeugd.

André blikt terug op zijn bewogen jeugd. Hij wil graag de betere versie van zijn ouders zijn. “Ook voor mijn kind” Hij weet dat ze hun best hebben gedaan, maar hij wil het wel anders. André vertelt dat ze vroeger altijd in een bepaalde angst leefden als hun vader weer naar de kroeg was geweest. “Hoe zijn pet stond, zo moesten wij leven”

Hoewel de focus bij André nu op sporten en gezond leven ligt, is dat niet altijd zo geweest. “Ik leefde niet gezond. Altijd onderweg, slecht eten. Toch te veel alcohol” Maar de zanger laat weten deze verleidingen nu helemaal niet meer te hebben. “Je denkt dat je je goed voelt, tot je je leven omgooit”

André mag zijn handen dichtknijpen met zijn Monique en natuurlijk de kleine Dré. Over Monique zegt hij dat, hoewel ze hem veel vrijheid gaf, voor haar op een gegeven moment de maat vol was. “Dan gaat het niet meer. Maar het gaat nu echt al een half jaar goed. Echt heel goed. Dat is het bij ons nog nooit geweest. Er is echt wel iets veranderd”

“Ze heeft veel van mij geslikt hoor. Ik was in die tijd elke dag dronken. Dus ik merkte er zelf niet zoveel van.” André werd op zijn 22e vader en kreeg daarna groot succes. “Het is misschien super egoïstisch, maar ik had de behoefte om vrij te zijn”

Bron: Het Huis | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes