100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look

André Hazes jr. gaat wekelijks naar de kapper en hij kiest regelmatig voor een nieuwe, gewaagde look. Vandaag deelde hij zijn allernieuwste look op Instagram.

Andre Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Dat was niet het enige wat hij met hem gemeen had. Voor een interview op tv, of een optreden op het podium, dronk André al van jongs af aan één of twee biertjes. Dat ene biertje werden er meer en daar kwam later ook drugs bij kijken. Hier is André dan ook aan onderdoor gegaan. Na een afkickkliniek, een radiostilte en jaren zonder optredens, is hij fitter dan ooit. De zanger staat weer dagelijks op het podium en geniet van al het moois in zijn leven.

Nieuwe look

Al vaker heeft André Hazes jr. zijn volgers én ons verrast met een bijzonder, nieuw kapsel. Van een gemillimeterd kapsel tot een matje en van vlechtjes naar een kuif: André heeft het allemaal gehad. Ook nu heeft hij weer iets nieuws uitgeprobeerd en hiervan deelde hij wat beelden in zijn story. Wij moeten toegeven dat ook dit hem heel goed staat.

Wat vind jij van zijn nieuwe look?

Bron en Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes openhartig over contact met moeder Rachel
André Hazes openhartig over contact met moeder Rachel
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes