100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ann Dominique deelt heerlijke vakantiefoto’s met dochtertje

Dit zal waarschijnlijk de laatste vakantie zijn die het gezin met z'n drieën viert, dus nu nog maar even extra genieten.

Vakantie

Danny Froger en Ann Dominique genieten van een heerlijke zomervakantie met hun dochtertje Fallon. Het stel liet hun volgers afgelopen dagen al volop meegenieten met alle foto’s en filmpjes die zij in hun Instagramstory plaatsten. Je ziet niet alleen beide ouders enorm genieten van hun welverdiende vakantie. Ook Fallon geniet enorm van de zon, het zwembad en al het speelgoed om zich heen. Ann Dominique plaatste een viertal foto’s, waarin zowel zij als haar dochter er prachtig uitzien en klaar zijn voor een mooie vakantieavond.

Laatste vakantie

Dit zal waarschijnlijk de laatste vakantie zijn die zij met z’n drieën vieren. Over zo’n twee maanden worden Danny en Ann Dominique voor de tweede keer ouders. Ann Dominique showt zo nu en dan ook vol trots haar prachtige babybuikje aan de wereld. Eerder liet het stel al weten dat ook dit een meisje zal worden. De kans dat het tweede meisje net zo schattig wordt als Fallon, is zeer groot.

Reacties

Niet alleen Danny Froger en goede vriendin Estelle Bergkamp reageren op de foto. Ook veel volgers vinden de foto onwijs mooi. ‘Jullie zijn zo knap, wat een leuke foto’, ‘Klein fotomodelletje zo cute. Mooie foto’s van jullie’ en ‘Niet te doen dit hummeltje’, reageren de volgers op de prachtige fotoreeks.

https://www.instagram.com/p/CgAVW9UsSzy/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen