100%NL Magazine Anna Nooshin

PRACHTIG: Anna Nooshin uit de kleren voor zwangershapsshoot!

Anna Nooshin is echt prachtig zwanger en is speciaal voor een zwangerschapsshoot uit de kleren gegaan. Het resultaat is verbluffend!

Anna Nooshin

. Ze is niet alleen een veelgeprezen influencer, maar ook een ondernemer, auteur en een inspiratiebron voor velen: Anna Nooshin! Met haar unieke stijl, ongeëvenaarde flair voor mode en beauty, en haar onstuitbare passie voor ondernemen, heeft Anna Nooshin zich gevestigd als een toonaangevende persoonlijkheid in de wereld van media en fashion.

Zwanger

Nadat haar eerdere relaties stuk liepen en er zelfs een verloving werd verbroken, vond Anna Nooshin de liefde bij Thijs Boermans. De twee zijn inmiddels alweer een tijdje samen, maar hebben nog nooit eerder een kiekje van zichzelf samen op social media gedeeld. De tortelduifjes hebben besloten om hun relatie heel privé te houden.

‘We kiezen hier heel bewust voor, vanaf het begin al en dat bevalt heel goed. Ik heb door de jaren heen geleerd goed naar m’n intuïtie te luisteren en besloten dat deel van m’n leven altijd voor mezelf te houden’, schreef Anna in een openhartige post op Instagram.

Uit de kleren voor een zwangerschapsshoot

Anna en Thijs hebben wel een grote stap in hun relatie gezet, want de twee verwachten binnenkort een kindje! De maanden tikken voorbij en Anna’s babybuik groeit lekker door. Anna ziet er waanzinnig uit en heeft na maanden zwanger zijn haar lichaam weten te omarmen.

In haar appartement in New York liet Anna zich door een goede vriend op een waanzinnige mooie manier fotograferen. Het resultaat deelt ze vol trots op Instagram.

Bij de foto’s schrijft Anna onder andere: ‘De afgelopen maanden waren een achtbaan van emoties. Ik respecteerde vrouwen voorheen, maar tijdens deze zwangerschap heb ik een nieuw niveau van bewondering gevonden voor de vrouw, het vrouwelijk lichaam en onze hersenen.’

Benieuwd naar het eindresultaat van de zwangerschapsshoot van Anna Nooshin? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin