100%NL Magazine Anna Nooshin Thijs Boermans
Zie ook:
Delen

Om déze reden deelt Anna Nooshin nooit iets met of van haar liefje Thijs Boermans

Anna, die inmiddels ook een kindje verwacht, heeft nog nooit iets gedeeld met haar grote liefde en de vader van haar kind. Zij legt nu uit waarom.

Anna Nooshin

Anna Nooshin is modeblogger, presentatrice, maar vooral ondernemer in hart en nieren! Overal waar ze kansen ziet grijpt ze ze, en dat doet ze met succes! Anna heeft een eigen beautybrand: NOOSH. Deze bezige bij woont niet alleen in Nederland, maar zij heeft sinds kort ook een woning in New York en daarbij reist zij nog van hot naar her. Geweldig om te volgen!

Relatie

Anna heeft jarenlang een relatie gehad met Nassim Zeta. Met hem is zij ook verloofd geweest, maar toch eindigde dit liefdessprookje. Momenteel is Anna al heel wat maanden dolgelukkig met haar grote liefde, Thijs Boermans. De twee delen nooit iets over en met elkaar op Instagram, maar de twee zijn wel degelijk een stel. Hier vertelt Anna nu voor het eerst over op haar Instagram.

Foto’s met Thijs

Anna en Thijs verwachten hun eerste kindje en zij zijn door het dolle, maar dat is nog steeds geen reden geweest om iets met of van elkaar op Instagram te zetten. Zij maakten zelfs apart van elkaar bekend vader/moeder te worden. Anna reageert hier nu voor het eerst op en zij vertelt waarom zij niets met of van Thijs deelt.

‘We kiezen hier heel bewust voor, vanaf het begin al en dat bevalt heel goed. Ik heb door de jaren heen geleerd goed naar m’n intuïtie te luisteren en besloten dat deel van m’n leven altijd voor mezelf te houden’, begint zij haar verhaal. Anna geeft toe dat zij zelf ook graag naar stelletjes kijkt online, maar zij doet hier niet meer aan mee. ‘Ik vind het wel fascinerend hoe erg het nu vanzelfsprekend is om ieder aspect van je leven te delen op je socials. Het is een soort verwachting geworden wat we onszelf opleggen vanuit de maatschappij wat helemaal niet hoeft te werken voor iedereen.’

Anna vertelt dat zij hier zelf ook aan meedeed ‘Ik denk alleen dat het ook prima moet zijn als je door de jaren heen groeit en beseft wat wel en niet meer voor je werkt. Hope that’s ok babes’, eindigt zij en natuurlijk is dat helemaal oké.

 

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin

Delen

Meer over Anna Nooshin

BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
Lees alle artikelen over Anna Nooshin