AnneMarie Keizer laat weten geslacht tweede kindje niet te willen weten
Zie ook:
Delen

AnneMarie Keizer laat weten geslacht tweede kindje niet te willen weten

Simon en AnneMarie Keizer zijn in verwachting van hun tweede kindje. Via social media laat AnneMarie weten dat ze het geslacht van het tweede kindje nog niet willen weten.

AnneMarie en Simon Keizer deelde op 14 juni het blijde nieuws dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. “Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar,” zet AnneMarie bij de foto neer. Het stel heeft op Es Vedrá in Ibiza de foto gemaakt, voor hen een bijzondere plek. De twee spraken daar hun wens uit om ouders te worden, poseerde ze toen AnneMarie enige tijd later zwanger was en kwamen ze regelmatig terug met hun dochter Kiki.

AnneMarie is nu 28 weken zwanger en een vraag die ze veel krijgt is of het een jongetje of een meisje wordt. In een post op Instagram geeft ze hier meer duidelijkheid op. “De meest gestelde vraag… ‘Weten jullie al of het een jongetje of meisje is..?’ Het antwoord daarop is nee. Tijdens mijn zwangerschap van Kiki wisten we het niet en wilden dat deze keer dus ook niet… Alhoewel het wel het heel verleidelijk was om het toch stiekem te vragen tijdens de laatste echo moet ik zeggen. Uiteraard maakt het uiteindelijk helemaal niets uit. (Kiki heeft trouwens wel een kleine voorkeur… Raad maar eens wat dat is)”

https://www.instagram.com/p/CUQOOT-oUqa/

Moeite met tweede zwangerschap

AnneMarie heeft openhartig op Instagram gedeeld dat deze zwangerschap iets anders verliep dat met die van Kiki. Het liet deze keer iets langer op zich wachten.

“Ergens wisten we wel dat we ooit graag een broertje of zusje zouden willen voor Kiki. Maar dat gevoel kwam pas echt nadat Kiki twee jaar was. We besloten dat onze wereldreis een mooi begin zou zijn om te kijken of ook deze wens in vervulling zou gaan.”

Bij een terugkomst eerder dan verwacht werden er bij haar adenomen (een goedaardig gezwel) gezien in haar lever. Hoogstwaarschijnlijk zou de lever verwijderd moeten worden. De kinderwens moest on hold. Uiteindelijk kwam het verlossende telefoontje dat de adenomen zogenaamde FNH’s bleken te zijn. Alles was goed en totaal onschuldig. De kinderwens kon worden voorgezet. “Maar toen gingen maanden voorbij. En na een maand of 8 voelde ik onzekerheid en angst. Zouden we het wel nog een keer mee mogen maken? Het gegeven dat we onze allerliefste Kiki al in ons leven hebben verzachtte het gevoel wel. Maar de wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste.”

AnneMarie paste haar levensstijl een beetje aan en toen was daar op een dag die positieve test. “En wat later – op 19 mei (!) – zagen we op de echo een mini mensje, ons mini mensje met een kloppend hartje. Het mooiste geluid ooit.”

Bron en Beeld: AnneMarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer