100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Anouk openhartig over relatieproblemen: ‘Ik heb te veel gepikt en geslikt’

Anouk is inmiddels gelukkig getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Zij vertelt nu openhartig over de probleempjes in het huwelijk tussen haar en Dominique.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar man Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier.

Relatieproblemen

Anouk vertelt aan Veronica Superguide over vorige relaties en over haar persoonlijkheid destijds. ‘Mensen denken dat ik niet op mijn mondje ben gevallen, maar in relaties was ik een beetje een l*lletje. Ik heb te veel gepikt en geslikt omdat ik zo graag wilde dat het lukte. Sowieso omdat er kinderen in het spel waren, maar ook voor mezelf’, vertelt zij.

Kinderwens

Anouk is nu al jaren gelukkig met Dominique en de twee zijn nog steeds tot over hun oren verliefd, maar het is een periode iets minder goed gegaan tussen het stel. Anouk vertelt over deze tijd. ‘Ik vroeg hem na een tijdje om na te denken over wat hij wilde, want hij had een kinderwens en ik was daar wel klaar mee.’ Iets later kwam Dominique bij de zangeres terug en hij vertelde dat hij bij haar en de kinderen wilde zijn. ‘Toen dacht ik: ja, wat is liefde als ik hem zijn wezenlijke wens onthoud?’, zegt Anouk.

De zangeres besloot toch volledig voor de relatie te gaan en ervoor te vechten. ‘Dus toen we vastliepen, hebben we met zo’n communicatiecoach gepraat. Deze man ging niet vreemd, deed niks verkeerd en ik wist: dit is de moeite van het oplossen waard. Dominique geeft veiligheid en vertrouwen, en dat kende ik helemaal niet zo.’ Wat mooi om te lezen en wat fijn dat de twee het destijds zo goed hebben opgelost.

Bron en Beeld: Veronica Superguide

Delen

Meer over Anouk

Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Anouk