100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Anouk poseert met grote liefde tijdens shoot

Anouk en haar grote liefde Dominique zijn deze zomer getrouwd en zij zitten sindsdien op een wolk. Nu plaatst de zangeres weer een geweldige foto.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Fotoshoot

Anouk stapte begin deze zomer in het huwelijksbootje en zij gaf haar groet liefde Dominique dan ook het jawoord op een groot podium op het Malieveld in Den Haag. De zangeres zag eruit om door een ringetje te halen. In een lange, witte jurk zien we Anouk niet vaak, dus dit was echt een verschijning om te zien. Anouk plaatst niet heel veel foto’s op haar Instagram en haar kinderen houdt zij liever buiten beeld, maar van haar man Dominique plaatst zij graag iets. Dit keer deelt zij een prachtige foto samen met haar man. ‘Jij en ik’, schrijft zij eronder. Prachtig stel is het…

https://www.instagram.com/p/Ck73IDZL0o3/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Anouk.

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk