100%NL Magazine Anouk ANP
Zie ook:
Delen

Anouk drukt geruchten de kop in en verklaart de liefde aan haar verloofde

Deze week gingen er geruchten de ronde dat Anouk flinke ruzie zou hebben met haar vriend. Ze had hem zelfs al ontvolgd op Instagram! Een poosje werd er niets vernomen van het koppel, totdat Anouk net een liefdevolle foto plaats met haar vriend Dominique.

“Ik houd van jou”

De geruchten werden niet bevestigd, en het bleef een tijdje stil. Tot vandaag. Anouk plaatst namelijk een intieme foto met haar vriend Dominique. Ook schrijft ze bij de foto: “Ik wil jou irriteren voor de rest van mijn leven”. Alles is gelukkig koek en ei tussen Anouk en Dominique!

Geruchten

Deze week werd er gesuggereerd dat Anouk ruzie zou hebben met haar vriend Dominique. Zij zouden elkaar online op sociale media hebben ontvolgd. Ook heeft Anouk alle foto’s verwijderd van haar Instagram met Dominique. Gelukkig volgt het stel elkaar weer op social media en zijn ze nog steeds hoteldebotel op elkaar!

Kinderen

In totaal heeft Anouk maar liefst zes kinderen! Ze is apetrotse moeder van zoons Benjahmin, Elijah, Jesiah en Sion en dochters Phoenix en Jelizah Rose. Anouk hecht veel waarde aan haar privéleven en deelt dan ook bijna nooit foto’s van haar kinderen. Toch deelde ze het afgelopen half jaar een zoete foto’s van haar dochters Elizah Rose en Phoenix. De twee meisjes zijn inmiddels geen hele jonge kinderen meer en groeien op als prachtige dametjes!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk