100%NL Magazine Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

WOW: Zó sexy zagen we Antje Monteiro nog nooit!

Gisterochtend verraste Antje Monteiro haar volgers met een -hele sexy- foto uit de oude doos!

Antje Monteiro

Dansen, zingen en toneelspelen, ze kan het allemaal! Onze musicalster brak nationaal door met haar rol als Amneris in de musical Aida. Het succes bleef daarna maar doorgaan voor Antje. Van verschillende liedjes tot het spelen in de musical Mamma Mia. Ondanks haar indrukwekkende cv is ze nóg trotser op het feit dat ze de moeder is van Romy Monteiro!

In 2007 overleed Antje’s zus Marina. Antje’s moeder kreeg daarom in 2013 officieel de voogdij over de drie dochters van Marina. Samen met haar moeder heeft Antje zich altijd ontfermd over de drie meiden. Toen Laura, één van de drie dochters van Marina, in 2019 liet weten in verwachting te zijn kon Antje dan ook haar geluk niet op. ‘Ik word oma of zoals wij zeggen Grote Mama!’, jubelde ze toen op Instagram.

#Throwbackthursday

Gisteren liet Antje zich van een kant zien die we niet vaak van haar zien. Haar sexy kant. 😉 De verbluffend mooie foto van Antje Monteiro werd op haar Instagram geplaatst. Alweer 16 jaar geleden werd de foto gemaakt, toch lijkt het net alsof Antje geen spat veranderd is. ”Fred van Leer deed de prachtige styling. Weet je nog Fred? Ik ben dol op thema fotografie.”, plaatste de zangeres onder de foto. Gelukkig wist Fred nog precies waar de foto werd gemaakt: in de studio van Ron!

Dit was 16 jaar later, dat zou je toch zeker niet zeggen!

Bron en Beeld: Instagram Antje Monteiro

Delen

Meer over Antje Monteiro

Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: 'Vergeten zullen we jou nooit'
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten zullen we jou nooit’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Antje Monteiro